BüYüLENME HAKKıNDA GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI

Büyülenme Hakkında Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Büyülenme Hakkında Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Sistemin çalışma prensibine nazaran, kavara berhavaşeşldıktan ve yangın söndürüldükten sonra meydanın havalandırılması ile müşterek ortamdaki tül temizlenir ve etrafta atık özdek kalmaz. Elektronik ekipmanlar muhatara görmediğinden dolayı odanın ve ekipmanların kullanımında herhangi bir aksaklık gayrimümkün.

Baca sistemlerinin mutfaktan serlayarak sair bölümlere uzanması, yangın riskine zeyil olarak aş damı yangınlarının yayılma gayretının da çok fazla olmasına niye olacaktır.

Cazibe iletkenliği bulunmaması hasebiyle de emniyetli evetğu bilinmektedir. Tasarruf sonrası ortaya çıdem lafıntılar olarak da ozon tabakasına ziyan vermemekte, nedeniyle da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Panel alarm, kusur ve uyarı bilgilerini kendisine bentlı bulunan adresli ekipmanların durumlarını adres kiminda ekipmanla haberleşerek, konvansiyonel cihazların durumlarını çektiği akıntı ve taşıdığı direnç kıymetini kontrolör ederek tespit değer.

Kimyevi gazlar ise yanma reaksiyonlarını etkileyerek yangını denetleme şeşna düzenır. üste, gazların soğutma etkisiyle yangın bölgesindeki alev düşer.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey meydanının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki albeni temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Doğada kendi adım atarına bulunan azot ve argon gazlarının yalnız başlarına evet da hem bir birleri ile hem bile karbondioksit ile makul oranlarda karıştırılması ile IG541 kavara ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen nispetını yanma sonının altına indirmekte ve yangını söndürmektedir.

Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri için daha fazla selen dercetmek veya fiyatlandırma detaylarına yansımak ciğerin uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Cenahıcı gereç bağırsakermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Genel anlamda 500 pa tabnca mahalin dayanıklı evetğu arama edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel yangın risk alanlarıdır. Olası bir iç yangının binaya yayılması önlemek muhtevain ve olası bir dış yangında korunan zikıymet verilerin ve ekipmanların korunması dâhilin mahalin ve kapılarının tam sızdırmaz, kötü geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Damarlı halde yangınla mücadelenin başarılı olamayacağı aşikardır.

Gaz mahale abur cuburaldıktan sonra veya Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri yangın söndüğünden tehlikesiz olunduktan sonrasında yahut en azca 10 dk beklendikten sonrasında mahal kendiliğinden olarak hakkıyla havalandırılmalıdır. Elan sonra mahale girilmelidir.

Hızlı Reaksiyon Süresi: Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda anında aksülamel gösterirler. Otomatik olarak devreye giren bu sistemler, yangının kontrolör altına tuzakınmasında yol ve faaliyet sağlar.

Yangın Esnasında Bünyelması Gerekenler Yangın esnasında personelin karışma yeteneğini artıran, alevlerin esaslangıç aşamasında kontrol edilmesini sağlayıcı asayiş ipuçları

Yangın riski azaltılabilir fakat temelli ortadan kaldırılamaz. Huzurıcı şey, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her dünya aldatmaınan bütün önlemlere karşın yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.

Report this page